Prijzen PCR-Test met Non-COVID certificaat
☝Hier en Boek Vandaag je coronatest!☝

PCR test met reisverklaring in Hasselt: makkelijk en snel resultaat

PCR test met reisverklaring in Hasselt: makkelijk en snel resultaat

Ook in Hasselt kun je een PCR test met reisverklaring krijgen. Je zult eerst een PCR test moeten laten doen om een geldige reisverklaring te krijgen. Als je een negatief testresultaat krijgt van jouw PCR test, dan kun je met jouw reisverklaring vervolgens vliegen. Ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Hasselt.

Zo krijg je een PCR test met reisverklaring in Hasselt

Om een PCR test te doen, moet je eerst een afspraak maken bij een locatie bij jou in debuurt. Ook in de omgeving van Hasselt kun je een locatie vinden om jouw PCR test te laten doen.

Eenmaal op de locatie aangekomen, hoeft er enkel een monster van jouw neus en keel worden afgenomen. Dit is een snel proces wat niet lang duurt. Wel kan dit een beetje vervelend zijn omdat een wattenstok vrij diep je neus in moet om een goed monster te krijgen.

Vervolgens wordt het monster naar een lab opgestuurd. Jij mag ondertussen gewoon thuis wachten op jouw testresultaat. Meestal krijg je het resultaat binnen 24 uur terug. Soms duur dit wat langer, maar het kan ook sneller zijn, afhankelijk van hoe snel het laboratorium werkt.

Als jouw resultaat negatief is, dan betekent dit dat je geen corona hebt. Je krijgt dan ook een reisverklaring waarin dit beschreven staat. Deze reisverklaring is dan jouw bewijs dat je geen corona hebt. Hiermee mag je vervolgens vliegen.

Tarieven PCR coronatest met Reiscertificaat
☝Klik hierboven & Bestel Vandaag je coronatest!☝

Wat als je positief getest wordt?

PCR-testen incl. kosteloos reisdocument bij teststraten in Hasselt, [nearby] en [nearby]

Als je een PCR test laat doen, dan kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een positief testresultaat krijgt. Dit betekent dat er corona is gevonden in jouw test. Het is belangrijk dat je dan thuisblijft, totdat de eventuele symptomen weer over zijn.

Ook als je geen symptomen ervaart, is het verstandig om een paar dagen thuis te blijven voordat je je opnieuw laat testen.

Als je een positief resultaat hebt, dan krijg je natuurlijk geen reisverklaring en kun je ook niet vliegen. Vandaag plek bij testlocaties Hasselt, Staphorst en Frankhuis, Boek nu.

Op reis met de reisverklaring

Als je een negatieve test hebt, dan kun je dus wel een reisverklaring krijgen. Met deze reisverklaring mag je vervolgens vliegen. Het is belangrijk dat deze reisverklaring niet te oud is. Vaak mag de reisverklaring maar zo’n 72 uur oud zijn, maar dit kan bij sommige landen en vliegtuigmaatschappijen ook korter of langer zijn. Koop PCR-test met reisdocument in de locaties Berkum, Frankhuis en Zwolle.

Ook is het een goed idee om jouw reisverklaring uit te printen. Als mensen op het vliegveld of in het vliegtuig dan naar jouw reisverklaring vragen, dan kan je die gemakkelijk aan hen laten zien.

Veiliger reizen

Met de invoering van de reisverklaring is het veiliger om te vliegen. Iedereen die in het vliegtuig zit is namelijk recentelijk negatief getest op een PCR test. Anders kom je het vliegtuig niet in. Toch is het wel nog belangrijk om de coronamaatregelen na te leven, ook wanneer je aankomt op de bestemming van jouw reis. Door je zo goed mogelijk aan de coronamaatregelen te houden van het desbetreffende laat en zo goed mogelijk de regels in het vliegtuig op te volgen, verklein je de verspreiding van het coronavirus.