Prijzen PCR-Test met Non-COVID certificaat
☝Hier en Boek Vandaag je coronatest!☝

Nu ook een PCR test met reisverklaring in Genemuiden!

Nu ook een PCR test met reisverklaring in Genemuiden!

Het is nu ook mogelijk om een PCR test met reisverklaring in Genemuiden te doen! Nadat je een geldige PCR test hebt laten doen, kun je jouw reisverklaring ontvangen. Hiermee mag je vervolgens lekker op reis. Lees er hier alles over!

Een PCR test met reisverklaring in Genemuide

In de omgeving van Genemuiden kun je tegenwoordig ook een PCR test doen. Als de uitslag van de PCR test negatief is, dan kun je een reisverklaring krijgen. Met deze reisverklaring mag je vervolgens in het vliegtuig zitten. Zonder een reisverklaring kun je tegenwoordig namelijk niet meer vliegen.

Waarom een reisverklaring?

Waarom is een reisverklaring zo belangrijk en wat staat er precies in? In de reisverklaring staat wanneer je jouw PCR test hebt gedaan, waar je die hebt gedaan en wat de uitslag van deze test is. Als uit de PCR test blijkt dat je geen corona hebt, dan mag je vliegen met de reisverklaring.

Deze reisverklaring is zo belangrijk omdat hij bewijst dat je geen corona hebt. Vliegtuigen willen nog wel vliegen, maar ze kunnen natuurlijk niet passagiers met corona gaan verplaatsen tussen landen. De wereldwijde pandemie is momenteel al zo gevaarlijk dat de vliegtuigen daar niet aan willen bijdragen. Zie PCR-test met reisdocument in de locaties Vollenhove en Hasselt.

Door met een reisverklaring te reizen, weet je zeker dat iedereen die momenteel in het vliegtuig zit, recentelijk negatief is getest op corona. Dit verlaagt de kans op de verspreiding van corona tijdens de vliegreis aanzienlijk. Afspraak maken, zelfde dag testen bij testlocatie Genemuiden!

Tarieven PCR coronatest met Reiscertificaat
☝Klik hierboven & Bestel Vandaag je coronatest!☝

Hoe krijg je zo’n reisverklaring?

Iedereen kan zo’n reisverklaring krijgen, als je maar eerst een PCR test laat doen. De PCR test kun je bij een locatie bij jou in de buurt doen. Dit kan dus ook in de omgeving van Genemuiden.

Nadat je de PCR test hebt gedaan, zal je moeten wachten op de uitslag. Als uit de PCR test blijkt dat je geen corona hebt, dan kan je met de reisverklaring vervolgens op reis.

Tips voor de PCR test

Als je een PCR test wilt gaan doen, dan is het verstandig om jouw afspraak op tijd te plannen. Op die manier is er altijd een plekje voor jou vrij op het tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je moet namelijk goed berekenen dat de PCR test vlak voor jouw vliegreis is. Als je het te ver van tevoren doet, dan is jouw reisverklaring niet geldig.

Verder is het ook belangrijk om te proberen om te ontspannen wanneer de PCR test wordt gedaan. Met een wattenstok gaan ze namelijk jouw neus en keel in. Dit kan best een beetje een vervelend gevoel geven. Maar als je goed kunt ontspannen dan zal je zien dat de test zo weer over is. Ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Genemuiden.

Op reis met de reisverklaring

Als je weer wilt gaan vliegen, dan is de reisverklaring dus noodzakelijk. Regel jouw trip op tijd zodat je jouw reisverklaring voor het vertrekken van jouw vlucht krijgt. Het is handig om jouw reisverklaring uit te printen zodat je hem gemakkelijk kunt laten zien aan mensen die er naar vragen op het vliegveld.