Prijzen PCR-Test met Non-COVID certificaat
☝Hier en Boek Vandaag je coronatest!☝

Met een PCR test met reisverklaring in Heerde kun je op reis

Met een PCR test met reisverklaring in Heerde kun je op reis

Met een PCR test met reisverklaring in Heerde en in de omgeving van Hattem, Epe, Wijhe, reis document Boskamp, Hattemerbroek, Olst, en Wapenveld mag je vervolgens vliegen. Hoewel reizen wereldwijd nog wel wordt afgeraden vanwege de pandemie, is het met een reisverklaring wel mogelijk om te vliegen. Hoe krijg je die reisverklaring precies? Dat lees je hier!

Een PCR test met reisverklaring in Heerde

Als je in de omgeving van Heerde woont, dan is het makkelijk om een reisverklaring te krijgen. Je maakt een afspraak om een PCR test te doen bij een locatie bij jou in de buurt. Na het doen van jouw test, moet je zo’n 24 uur wachten op jouw testresultaat. Als blijkt dat je geen corona hebt, dan krijg je jouw reisverklaring toegestuurd. Hiermee mag je vervolgens op reis. Vind Raalte in de regios Boskamp, Epe en Hattemerbroek.

De PCR test

PCR testen is vrij snel. Je gaat zitten en er wordt een monster afgenomen van jouw neus en jouw keel. Dit kan gedaan worden met een wattenstok. Als het monster eenmaal is afgenomen, dan wordt het naar een lab gestuurd. In het lab wordt goed onderzocht of je wel of geen corona hebt. Als blijkt dat je geen corona hebt, dan kun je een reisverklaring krijgen.

Is de PCR test vervelend?

Omdat de wattenstok vrij diep jouw neus en keel in moet, geven sommige mensen aan dat dit een vervelende test is. De wattenstok kan namelijk best een beetje pijnlijk zijn in jouw neus. Dat komt omdat de wattenstok vrij diep jouw neus ingaat.

Toch is de test maar van korte duur. Het duurt maar een paar seconde om het monster af te nemen. Boek vandaag in Heerde of regio Boskamp, Hattem!

Tarieven PCR coronatest met Reiscertificaat
☝Klik hierboven & Bestel Vandaag je coronatest!☝

Wat als ik positief getest ben?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een positief testresultaat terugkrijgt als je de PCR test hebt gedaan. Een positief resultaat betekent dat je corona hebt. Het is dan niet mogelijk om te vliegen. Wanneer je corona hebt moet je namelijk thuisblijven zodat je andere mensen niet kunt besmetten. Ook als je geen last hebt van symptomen, is het verstandig om een aantal dagen thuis te blijven. Ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Heerde.

Een negatieve test: je mag vliegen!

Als uit de PCR test blijkt dat je geen corona hebt, dan mag je met jouw reisverklaring vliegen. Het is verstandig om jouw reisverklaring uit te printen zodat je die gemakkelijk aan mensen kunt laten zien op het vliegveld en in het vliegtuig.

Jouw reisverklaring is namelijk jouw bewijs dat je geen corona hebt. Op het vliegveld wordt veel waarde gehecht aan jouw reisverklaring. Het is daarom belangrijk dat deze reisverklaring geldig is en niet te oud is. Vaak mag de reisverklaring zo’n 72 uur oud zijn, maar dit kan ook korter of langer zijn. Het hangt af van de vliegtuigmaatschappij en het land waar je naartoe gaat hoe oud jouw reisverklaring precies mag zijn.

Tot slot

Hoewel reizen nog steeds wordt afgeraden vanwege de wereldwijde pandemie, is het wel mogelijk om te vliegen als je een reisverklaring hebt. Plan jouw PCR test dus goed zodat je de uitslag van jouw reisverklaring op tijd krijgt om te vliegen.